Bejelentésa legcukibb cicák
minden ami cicákról szól

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Üdvözlök mindenkit az oldalamon!Ez az oldal egy szerintem nagyon aranyos állatokkal foglalkozik,a cicákkal. Lenne pár szabály amit be kéne tartani mindenki érdekében: az oldalon TILOS a káromkodás!! A következő szabályt lehet hogy nem mindenki fogja betartani,de légyszi ennyit tegyél meg értem: megengedem hogy elvidd a képeket,de ha kirakod az oldaladra akkor írd ki ezt: forrás: cicaoldal.5mp.eu!! Köszi!! 


Az oldalt fejleszteni fogom még amennyiben tudom. Mindenképp írj a vendégkönyvbe ha tetszik az oldal. Ha úgy érzed hogy valami hiányzik az oldalból akkor írj a panaszkönyvbe mert onnan tudni fogom mit kell fejleszteni! Az oldalhoz jó szórakozást! És ne feledd:


Itt mindent megtaláltok ami cicákról szól!!!


       Tongue outSmileCool   


Addig is nézzétek meg a blogomat: theveronicaslovers.blogspot.com


Bocsánat azoknak akik szeretik a cicákat,de láttam a szavazásnál hogy egy páran azt jelölték be hogy utálják a macskákat!!! szóval aki utálja őket annak nem kötelező megnézni az oldalt!!!


 


 
Üzenetküldés
ha van ötleted arra,hogy miket kellene fejleszteni az oldalon akkor írj erre a címre:patrika5@citromail.hu!!!!! köszi:kiki

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria
SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!